Selasa, 03 Januari 2017

Lirik Lagu Suket Teki Didi Kempot

Lirik Lagu Suket Teki Didi Kempot

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek

kumpulan lirik lagu didi kempot, lirik lagu suket teki

Baca Selengkapnya : http://puisikata.com/2017/01/lirik-lagu-suket-teki-didi-kempot.html